Mantarlı Kabak Beğendi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SOĞANI yemeklik doğrayıp, 1 tatlı kaşığı sıvıyağda soteleyin. Biber ve mantarları doğrayıp, ilave edin. Tuz, karabiberi ve kabukları soyulup, küp doğranmış domatesleri ilave edin. Suyunu bırakıp çekene kadar soteleyin. Kabakların kalın doğranmış kabukları rendenin ince tarafı ile rendeleyin. Suyunu sıkarak, yarım tatlı kaşığı sıvıyağda soteleyin. Unu yapışmaz yüzeyli tavaya alarak, pembeleşene kadar kavurun. Kabağı ilave edin. Tuz ve karabiberi ekleyin. Soğumaya bırakıp, süzme yoğurdu ilave ederek karıştırın. Kabaklı karışımı servis tabağına alarak ortasını açın. Mantarlı soteyi ortasına yerleştirerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.