ÖNCELİKLE mercimekle suyu bir tencereye alın. Kısık ateşte tencerenin kapağı kapalı olarak suyunu tamamen çekinceye kadar pişirin. Ocağın altını kapatın ve ince bulguru mercimeğin üzerine ilave edip karıştırın. 10 dakika demlenmesi için kapalı olarak bir kenara alın. Diğer taraftan, sıvıyağı bir tavaya alıp, ince kıyılmış soğanı pembeleştirin. Domates ve biber salçasını ilave edip birkaç dakika daha kavurun. Harcı mercimeğe ekleyin. Üzerine limon suyu, pulbiber, ince kıyılmış taze soğan ve maydanozu ilave edip karıştırın. Tuzunu ayarlayın. Elinizle şekil verip, marul yaprakları ile birlikte servis yapın
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.