Milföy Çubukları Eşliğinde Sebzeli Enginar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Enginarları yumuşayana kadar haşlayın. Havuç ve patatesleri minik minik doğrayıp haşlayın ve süzün. Bezelyeleri de ekleyip karıştırın. Soğanları da küp küp doğrayıp tereyağında havuç, patates ve bezelyelerle birlikte kavurun. Üzerine krema, tuz ve karabiber ekleyip, 4-5 dakika pişirin. Garnitürü enginarların ortasına paylaştırın. Diğer tarafta beşamel sos için tereyağında unu kavurun. Sütü ekleyip karıştırarak pişirin. Beşamel sosu enginarların üzerine yayın. En üste rendelenmiş kaşar peynirini serpin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Milföy çubukları için hamurları şeritler halinde uzun uzun kesin. Üzerlerine yumurtanın beyazını sürün. İki adet hamuru, yumurtalı kısımları üst üste gelecek şekilde yerleştirin. Bir ucunu sabit tutarak burun. Çubukların üzerine yumurta sarısını sürüp, 200 derece fırında kızarana kadar pişirin. Milföy çubuklarını enginarla birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.