YEMEKLİK doğranmış soğanı zeytinyağında kavurun. Pilavlık bulguru ilave edip kavurmaya devam edin. Ayrı bir kaseye domates, tozşeker, nar ekşisi, limon suyu ve suyu koyup karıştırın. Bu karışımı bulgurun üzerine ilave edin ve 10-15 dakika pişirin. Piştikten sonra ince kıyılmış taze soğan, nane, dereotunu ekleyin ve tencereyi ocaktan alın. 10 dakika dinlendirin. Sıcak suda haşlanmış taze asma yaprağının içine iç harçtan 1 çorba kaşığı koyup muska şeklinde sarın. Asma yaprağı ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. Sarmaları bir tencereye dizin. Daha sonra üzerine çıkacak kadar sıcak su ilave edin ve 15 dakika kadar pişirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.