Patlıcan Pane

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PATLICANLARI alacalı soyup, 1 cm kalınlığında halka olacak şekilde doğrayın. Acısını almak için tuzlu suda 15 dakika dinlendirin. Suyunu süzüp iki patlıcan dilimi arasına beyaz peynir yerleştirin. Önce una, sonra çırpılmış yumurtaya, daha sonra da galeta ununa bulayın. Kızgın sıvıyağda önlü arkalı kızartın. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.