Patlıcan huruş

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SIVIYAĞI tencereye alıp, yemeklik doğranmış soğanı sıvıyağda pembeleştirin. 4-5 parçaya ayırdığınız eti ekleyip, etler suyunu salıp yeniden çekene dek pişirin. Salça ve su ekleyip pişmeye bırakın. Patlıcanları alacalı soyup, uzunlamasına ortadan ikiye kesin. Sıvıyağda kızartıp, fazla yağını alması için kağıt havlu üzerine çıkarın. Kızaran patlıcanları ayrı bir tencereye dizin. Üzerine rendelenmiş domates, kesmeşeker ve diğer tenceredeki etleri suyuyla birlikte ekleyin. Tuz, karabiber ve tarçın ilave edip 5 dakika pişirin. Servis tabağına alın. Üzerine tarçın ve taze çekilmiş karabiber serpin. Fırınlanmış domatesle birlikte servis yapın

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.