Pazı Sapı Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Pazı saplarının kenarlarındaki kılçıklı kesimleri bıçakla temizleyin. 1 cm uzunluğunda doğrayıp kenara alın.
    Soğanları yemeklik doğrayıp renkleri dönene kadar 4 çorba kaşığı sıvıyağda kavurun. Daha sonra
    üzerine pazı saplarını ekleyin ve yumuşayana kadar pişirin. Sarmısak, nane, tuz ve limon suyunu karıştırıp
    ocaktaki pazının üzerine dökün. 1-2 dakika pişirip ocaktan alın ve servis tabağına boşaltın. Etlerin
    iki tarafını karabiber ve tuza buladıktan sonra kalan yağda arkalı önlü kızartın. Pazı sapı kavurması ile
    birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.