Pazı Sarması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PAZIYI yıkayıp, önce kaynar suya daha sonra buzlu suya batırıp, çıkarın. Tavuk etini robottan geçirin. Çekilmiş tavuk eti, kıyılmış soğan, ince bulgur, pirinç, salçalar, reyhan, dereotu, maydanoz, tuz ve karabiberi derin bir kapta karıştırın. 1 adet pazı yaprağının ortasına iç harçtan koyup, büyük kare şeklinde sarın. Pazı yaprağı ve iç harç bitene kadar işleme devam edin. Sarmaları tencereye dizin ve üzerine 2 su bardağı kaynar su ekleyin. Suyunu çekene kadar pişirin ve sıcak servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.