Pazılı Suşi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    PİRİNCİ 4-5 kez yıkayın. İki buçuk su bardağı su ile pirinci haşlayın. Pirinçler suyu iyice çekince, kesmeşeker ve sirkeyi ekleyin. Karıştırıp, demlenmeye bırakın. 1 Diğer tarafta pazı yapraklarının sap kısımlarını çıkarıp, sadece yapraklarını tuzlu suda çok az haşlayın. Daha sonra soğuk suya çıkarın. Havuçları haşlayıp uzun uzun dilimleyin. Kornişon turşularını ve salatalığı da uzunca dilimleyin. 2 Pazı yapraklarını bir streç filmin üzerine uzun dikdörtgen biçiminde dizin. Üzerine soğuyan pilavı, pazının tamamını kaplayacak biçimde yayın. Ortasına havuç, salatalık ve kornişonları. 3 Streç filmle beraber sıkı bir rulo yapıp, keskin bir bıçakla 2 parmak kalınlığında kesin ve servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.