Kıyılmış soğanı tereyağında rengi dönene kadar kavurun. Salçaları ilave edin ve 1-2 dakika daha çevirdikten sonra üzerine 3 su bardağı sıcak su koyup 5 dakika pişirin. Mercimek, nohut ve lolazı ayrı ayrı haşlayıp, süzün. Pirpirimi haşladıktan sonra suyunu dökün ve elinizle sıkın. Kaynayan salçalı suyun içine haşlanmış pirpirim, mercimek, nohut, lolaz, bulgur ve dövülmüş sarmısağı katın. 15-20 dakika daha pişirdikten sonra tuzunu ilave edin. Limon suyunu koyduktan sonra ocaktan alın. Üzerine tereyağında yaktığınız pulbiber ve naneyi gezdirin.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.