KABAK ve havuçları rendeleyin. Mantarları doğrayın. Daha sonra derin bir kaba alın. Kuşbaşı doğradığınz butları, mantar çorbasını, zeytinyağını, kırmızı pulbiberi, naneyi, karabiberi ve tuzunu ekleyerek karıştırın. Güveçlerin içini sıvıyağla yağlayın. Karışımı güveçlere paylaştırın. Güveçlerin üzerine kaşar peynirlerini yerleştirin. Milföyle ağızlarını kapatın. Yumurta sarısını çırparak milföylerin üzerine sürün. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında 35-40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.