DERİN bir kapta yumurta ve sütü çırpın. Mısır unu ve pirinç unu ile tuz ilave edip, mikserle pürüzsüz bir hale gelinceye kadar iyice çırpın. Yapışmaz yüzeyli bir tavayı ocağa alın ve ısıtın. Tereyağı ile yağlayın ve krep hamurundan 1 kepçe alıp boşaltın. Tavayı sağa sola sallayarak yayılmasını sağlayın. Her iki tarafını da hafif pembeleşene kadar kızartın ve servis tabağına alın. Krep hamuru bitene kadar işleme devam edin. Sosisli iç harç için halka doğranmış sosisleri sıvıyağda soteleyin. Mantarların zarını soyup, ince dilimleyin. Jülyen doğranmış kırmızı biberle birlikte sosisin üzerine ekleyin. 2-3 dakika soteledikten sonra ocaktan alın. Tuz ve karabiber ilave edin. Ilındıktan sonra kreplerin içine sarın ve servis yapın.