YapIşmaz yüzeyli tavaya biraz yağ sürün. Krep malzemesini derin bir kapta çırpın. Tavaya birer kepçe bu malzemeden boşaltın. Önlü arkalı pişirin. Ayrı bir yerde, jülyen doğranmış biberleri zeytinyağında soteleyin. Jülyen doğranmış havuç, kabak ve en son soya filizini ekleyip sotelemeye devam edin. Soya sos, sarmısak, karabiber ve tuz ekleyip, sebzeleri ocaktan alın. Kreplerin içine sebzeli malzemeyi paylaştırıp, rulo biçiminde sarın. 2-3 dakika orta ısılı fırında tutup, kremalı yoğurt sosla servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.