Sebzeli barbunya

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    AYIKLANMIŞ barbunyayı 10-15 dakika haşlayın ve süzün. İnce kıyılmış soğan ve sarmısağı zeytinyağında hafif pembeleşene kadar kavurun. İnce kıyılmış çarliston biber ve rendelenmiş havucu katın. Kabukları soyulmuş ve küp doğranmış domates ile kesmeşekeri ekleyin. 2-3 dakika daha kavurmaya devam edin. Haşlanmış barbunya, limon suyu, tuz ve karabiberi de koyduktan sonra üzerine çıkacak kadar sıcak su ekleyin. Tencerenin kapağını kapatın ve barbunya yumuşayana kadar pişirin. Daha sonra tencereyi ocaktan alın ve ağzı kapalı olarak ılınmaya bırakın. Servis yapmadan önce ince kıyılmış maydanozla süsleyin. Ilık servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.