Şehriyeli Karnabahar Köftesi

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    KARNABAHARI çiçeklerine ayırıp, saplarını kesin. Daha sonra tuzlu, limonlu suda 12 dakika haşlayın.
    İyice süzüp, geniş bir kaba alın. Ilındıktan sonra çatalla ezin. Üzerine rendelenmiş soğan, galeta unu, yumurta, un, karabiber, kekik, kimyon ve tuz ekleyin. Yoğurup yarım saat buzdolabında bekletin. Harçtan iri
    ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlak köfteler hazırlayın. Köftelerişehriyeye bulayın. Bol kızgın yağda
    kızartıp servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.