Semizotu Çipohorta

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Semizotunu ayıklayıp yıkadıktan sonra bir kenarda süzülmeye bırakın. Kabak ve patatesleri küp doğrayın ve tuzlu su içinde bekletin. İnce kıydığınız taze soğanları orta ateşte 1 kahve fincanı zeytinyağı ile soteleyin. Kıymayı da ilave ederek hafifçe kavurun. Domatesleri rendeleyin ve yarısını kıymaya ekleyin. Yemek, tam suyunu çekmeden semizotu, kabak ve patatesleri de ilave edin. Birer demet maydanoz ve dereotunu incecik kıyıp, karabiber, tuz, 1 çay bardağı su ve kalan domates rendesini ekleyerek, kısık ateşte 15 dakika pişirin.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.