BOSTAN patlıcanlarını alacalı doğrayıp, acısının çıkması için tuzlu suda 15 dakika bekletin. Suyunu süzüp, elinizle sıkın ve kurulayın. Tavaya 2 çorba kaşığı zeytinyağı gezdirin. 1 dilim patlıcan, domates ve soğan olacak şekilde üst üste dizin. Tekrar aynı şekilde sebzeleri yerleştirip soğanın üstüne biber yerleştirin. Yıkanmış bulgur, tuz, karabiber ve pulbiber serpip, suyu gezdirin. Tavanın ağzına bir kapak kapatın ve kısık ateşte patlıcan yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra üzerine, kalan 2 çorba kaşığı zeytinyağını gezdirin. Maydanozla süsleyip, sıcak ya da soğuk olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.