Taze Fasulye Kavurması

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    İLK olarak taze fasulyeleri, yapışmaz yüzeyli tavada biraz soteleyin. Ardından 2 çorba kaşığı zeytinyağını ekleyerek kavurmaya devam edin. Tava ısındığında, reyhanı avucunuzda ovalayarak ve karıştırarak tencereye ekleyin. Yaklaşık 10 dakika kavurmaya devam nedin. En son kıyılmış sarmısakları ekleyip, yemeği servis tabağına alın ve nüzerine sarmısaklı yoğurt dökün. Ayrı bir kapta tereyağını kızdırıp, içine pulbiber atın. Sarmısaklı yoğurdun üzerine gezdirin

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.