ÖNCELİKLE kıymayı kendi suyunu salıp çekene kadar kavurun. Zeytinyağı ve ince kıyılmış soğanı ilave edip kavurmaya devam edin. Salça, tuz, karabiber ve yenibaharı ekleyip 2-3 dakika daha kavurun. Diğer tarafta yıkanmış taze asma yaprağının saplarını ayıklayın. İncecik kıyıp kıymanın içine katın ve rengi dönene kadar kavurun. Su ilave edip, kısık ateşte 10 dakika pişirin. Yıkanmış ince bulguru ekleyin. Suyunu çekmişse biraz daha su ilave edip, bulgur piştikten sonra tencereyi ocaktan alın. Sıcak olarak servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.