Yerelmalı Barbunya
Malzemeler
Yapılışı
-
1
1 BARBUNYALARI akşamdan ıslatalım. Bir tencereye yarım çay bardağı sıvıyağı, doğranmış havuçları ve küp doğranmış soğanları alarak, soğanlar pembeleşene dek kavuralım. Salçayı ekleyip yarım dakika daha kavuralım. 2 Ardından suyunu süzdüğümüz barbunyaları ilave edelim. Barbunyalar diriliklerini kaybedene dek pişirelim. 3 Ateşten almadan 10 dakika önce küp doğranmış yerelmalarını ekleyelim. Tuzunu ayarlayalım. Yemeği ateşten alıp soğumaya bırakalım. Üzerine, arzu ettiğimiz miktarda limon suyunu gezdirip servis yapalım.
Sofra’da Bu Ay
- Muz ile Işıldayan Tarifler
- Yeni Yılın İlk Kahvaltı Tabakları
- Muhteşem Ana Yemekler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL