Yerelmalı Barbunya

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    1 BARBUNYALARI akşamdan ıslatalım. Bir tencereye yarım çay bardağı sıvıyağı, doğranmış havuçları ve küp doğranmış soğanları alarak, soğanlar pembeleşene dek kavuralım. Salçayı ekleyip yarım dakika daha kavuralım. 2 Ardından suyunu süzdüğümüz barbunyaları ilave edelim. Barbunyalar diriliklerini kaybedene dek pişirelim. 3 Ateşten almadan 10 dakika önce küp doğranmış yerelmalarını ekleyelim. Tuzunu ayarlayalım. Yemeği ateşten alıp soğumaya bırakalım. Üzerine, arzu ettiğimiz miktarda limon suyunu gezdirip servis yapalım.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.