Yoğurtlu Bakla
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Yarım kg baklayı, yıkayıp kırın. Suya koyup kenarda bekletin. Bu arada 1 adet soğanı ve 2 adet domatesi küçük doğrayın. 1 çay bardağı zeytinyağı, soğan ve domatesleri tencereye koyun. Üzerine baklaları yerleştirin. Tuzunu ilave edip, kendi suyunda, kısık ateşte yarım saat pişirin. Baklaları ocaktan alıp, 1-2 saat soğutun. Daha sonra yarım demet ince kıyılmış dereotunu da baklaya ekleyin. Üzerine yoğurt ilave edip, servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL