KABAKLARIN üzerini çok hafif bir şekilde kazıyın. Kenarları yeşil kalacak şekilde boylamasına dilimleyin ve kaynayan tuzlu suda 10 dakika, haşlayın. Sonrasında süzgece alıp suyunu süzdürün ve soğumaya bırakın. Bir kasenin içinde yoğurt, ince kıyılmış dereotu, mayonez, dövülmüş sarmısak, küp doğranmış kiraz domates veya kırmızı biberleri karıştırın. Karışımı kabak dilimlerinin içine pay ederek sürün ve rulo şeklinde sarın. Açılmaması için kürdan saplayın. Servis tabağına dizip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.