Zeytinyağlı Enginar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Enginarları temizleyin. Bir tencereye su doldurup, limon suyunu ekleyin. Enginarları limonlu suya atın. Kaynayan limonlu suda enginarları haşlayın. Ayrı bir tencereye zeytinyağını alın. Arpacık soğanları yağda kavurun. Yuvarlak kesilmiş havuç ve patatesleri de ekleyip kavurmaya devam edin. Biraz su ekleyin. Enginarları sebzelerin üzerine dizin. Tuz ve şeker ekleyin. 2 dakika daha kaynatın. Soğuduktan sonra ince kıyılmış dereotu ve haşlanmış bezelyeyle birlikte servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.