Zeytinyağlı Semizotu

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Semizotlarını, köklerinin 2 cm yukarısından kesip, aralarındaki sarı yaprakları alın. Su dolu bir kapta 5 dakika bekletip, birkaç kez suyunu değiştirerek yıkadıktan sonra, yemeklik doğrayın. Soğanı küp doğrayıp, zeytinyağında kavurun ve üzerine semizotlarını ilave edin. Semizotları biraz yumuşayınca tuzu, şekeri, küçük doğradığınız sarmısakları ekleyin. Daha sonra semizotu seviyesine kadar su koyun. Tencerenin üzerini yağlı kağıtla kaplayıp, kapağını kapatın ve ağır ateşte pişmeye bırakın. Soğuduktan sonra yoğurtla servis yapabilirsiniz.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.