Zeytinyağlı Karnabahar
Malzemeler
Yapılışı
-
1
SOĞANLARI soyup zeytinyağında bütün olarak 5 dakika sote edin. Havuç ve patatesleri kuşbaşı doğrayın. Önce havuçları sonra patatesleri soğanlara ekleyip 1-2 dakika daha soteleyin. Suyunu ilave ettikten sonra 10 dakika süreyle pişmeye bırakın. Diğer taraftan çiçeklerine ayırdığınız karnabaharları tuzlu ve sirkeli suda 10 dakika haşlayıp diğer sebzelere ekleyin. Kesmeşeker ve tuzu da üzerine ilave ederek 10 dakika daha pişirin. Ilındıktan sonra maydanoz ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.
Sofra’da Bu Ay
- 2025 Trendi Swicy Lezzetler
- Selin Kutucular'la Sofra'ya Özel
- Düşük Karbonhidrat Yüksek Lezzet Menüler
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL