Zeytinyağlı Karnabahar

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    SOĞANLARI soyup zeytinyağında bütün olarak 5 dakika sote edin. Havuç ve patatesleri kuşbaşı doğrayın. Önce havuçları sonra patatesleri soğanlara ekleyip 1-2 dakika daha soteleyin. Suyunu ilave ettikten sonra 10 dakika süreyle pişmeye bırakın. Diğer taraftan çiçeklerine ayırdığınız karnabaharları tuzlu ve sirkeli suda 10 dakika haşlayıp diğer sebzelere ekleyin. Kesmeşeker ve tuzu da üzerine ilave ederek 10 dakika daha pişirin. Ilındıktan sonra maydanoz ve dereotu ile süsleyerek servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.