Süt ve irmiği bir tencereye koyup, kıvam alana kadar pişirin. Ayrı bir yerde tereyağını eritin. Yufkanın üzerine yağı sürün. Yufkayı ikiye katlayın. Tekrar yağlayın. Önce beş parmak kalınlığında şeritler halinde kesin. Sonra her birini kare kare kesin. Aralarına irmikli karışımı koyup, bir kenarını diğer kenarın üzerine katlayıp, üçgen şekli verin.
Fırın tepsisine dizin. Üzerlerine kalan tereyağını sürün. 200 derece fırında pembeleşene dek pişirin. Diğer yandan şerbeti için, su ve şekeri kaynatın. Tepsiyi fırından aldıktan sonra tatlılar sıcakken üzerine soğuk şerbeti gezdirin. Tatlı birkaç saat dinlenince, dilerseniz üzerine dövülmüş fındık serperek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.