Kefirli Kavun Frozen

Hem sağlıklı hem de ferahlatıcı bir lezzet olan kefirli kavun frozen tarifimiz

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Kavunu ikiye kesin, çekirdeklerini çıkarın ve kabuğunu soyun. Küçük parçalar halinde doğrayın. Doğranmış kavun parçalarını bir tepsiye tek sıra halinde dizin ve dondurucuya yerleştirip yaklaşık 2-3 saat boyunca veya tamamen donana kadar dondurun. Bu adım; kavun frozen'ının daha yoğun ve dondurulmuş bir kıvamda olmasını sağlar.
  • 2

    Donmuş kavun parçalarını bir blender veya mutfak robotuna koyun. Üzerine kalan malzemeyi ekleyin. Tüm malzemeleri pürüzsüz bir kıvam alana kadar blender'de çekin. Eğer karışım çok kalın olursa, biraz soğuk su ekleyerek istediğiniz kıvama getirebilirsiniz.

  • 3

    Hazırladığınız kavun frozen'ı bardaklara pay edin. Üzerini kavun dilimleri ve nane yaprakları ile süsleyin. Hemen servis yapın ve soğuk olarak tüketin. Bu ferahlatıcı içecek, sıcak yaz günlerinde serinlemek için sağlıklı ve mükemmel bir seçenektir.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.