VİŞNELERİ saplarıyla birlikte yıkayıp, sapların tepesini makasla çok az kesin. Kavanoza
doldurup, vişnenin üzerini geçecek kadar votka ekleyin. 15 gün karanlık odada ağzı kapalı olarak dinlendirin. Ayrı bir yerde kaynar su ve tozşekeri karıştırıp, soğumaya bırakın. Tozşekerli karışımı vişnenin üzerine
ekleyip, 15 gün daha karanlık bir yerde dinlendirin. Tarçın ve karanfili tülbente
bağlayıp, konyakla kavanoza ekleyin. 1 ay karanlık bir yerde bekletip servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.