Keten Tohumlu Vişneli Kurabiye
Malzemeler
Yapılışı
-
1
Hamur için gerekli olan tüm malzemeleri bir kaba alıp ele yapışmayan bir hamur haline gelene kadar yoğurun. Yoğurduğunuz hamuru bıçak sırtı kalınlığında açıp 10x4 ölçülerinde dikdörtgenlere bölün. Vişneleri kurabiyelerin kısa kenarına yerleştirip rulo yapın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında kurabiyeler renk alana kadar pişirin. Kurabiyeler soğuduktan sonra üzerine pudra şekeri serperek servis yapın.
Taçlandıran Öneriler:
Kurabiyelerin içindeki vişnenin yerine elma püresi de kullanabilirsiniz.
Ayrıntılar için tıklayınız
Sofra’da Bu Ay
- Mevsimin Olmazsa Olmazları Elma & Armut
- Baharat Karışımları
- Sağlıklı Çocuk Tarifleri
ve Daha Fazlası ...
ABONE OL