Luna'yı bir tencere içerisinde eritip unu kavurun. Üzerine sarımsak, kırmızıbiber ve közlenmiş patlıcanları ekleyerek kavurmaya devam edin. Karışımın içerisine biber salçasını da ilave edip 1-2 dk daha kavurun. Sonrasında ölçülü tavuk suyu, tuz ve karabiberi karışımın üzerine ekleyerek kaynayıncaya kadar pişirin. Ocaktan aldığınız çorbayı blenderdan geçirerek pürüzsüz hale getirin. Tercihinize göre çorbayı ekmek çanağında servis yapabilirsiniz.
Taçlandıran Öneriler:
Çorbanızı ekmek çanağında servis yapacaksanız ekmeğinizin iç kısmına Luna sürüp 10 dk önceden ısıtılmış 100 derece fırında kurumasını bekleyin, böylelikle çorbanız çok daha lezzetli olacaktır.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.