Öncelikle pilav için 3 çorba kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı'yı eritin. Üzerine yıkayıp süzdüğünüz pirinci ekleyin ve rengi saydamlaşana dek 5-6 dakika kadar kavurun. Sıcak su, tuz ve karabiberi ilave edip kapağını kapatarak, kısık ateşte suyunu çekene dek pişirin. Pilav pişerken tavuklu kısmı hazırlayın. Bunun için de küp doğranmış soğanı 1.5 çorba kaşığı Teremyağ Gurme Kaymaklı'da pembeleşene dek kavurup, üzerine küp doğranmış havucu ilave edin. 1-2 dakika soteledikten sonra tavuğu ekleyin. Suyunu salıp çekince salça, tuz ve karabiberi ilave edip 2-3 dakika daha pişirin. Bir kasenin dibine tavuklu harçtan koyup, üzerine pilavı kaşıkla bastırarak yerleştirin. Servis tabağına ters çevirerek servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.