Sütten 1 su bardağı ayırın. Krema için, toz şekeri kalan sütle birlikte ocakta eritin. Diğer tarafta un ve buğday nişastasını ayırdığınız 1 su bardağı sütün içine ekleyip iyice ezin. Ocaktaki sütün içine karıştırarak ekleyin ve kremanın topaklanmaması için tahta bir kaşıkla sürekli karıştırarak pişirin.
Koyulaşmaya başladığında dövülmüş damla sakızını ilave edip karıştırmaya devam edin. İyice koyulaşınca ocaktan alın. Cam veya porselen bir kabı hafifçe ıslatıp kremayı kalıba boşaltın. İncirleri yıkayıp kabuğuyla dilimleyin.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.