300 gram hazır muhallebilik kadayıf
1 litre süt
3 çay bardağı toz şeker
3 çay bardağı un
2 paket vanilya
200 gram tereyağı
İÇ MALZEME İÇİN
250 gram iri çekilmiş ceviz
1 çay kaşığı tarçın
Sütü bir tencereye alıp üzerine toz şeker ve un ekleyip topak kalmayana dek iyice karıştırın. Ocağa oturtup koyulaşana kadar pişirin ve ocaktan alın. Üzerine vanilya ve tereyağını ilave edip mikser yardımıyla 15 dakika çırpın.
Büyük boy fırın tepsisinin içine kadayıfı yayın. Kıvamı yumuşayan muhallebiyi ıslatılmış kaşık yardımıyla kadayıfın üzerine yayın. 3 saat buzdolabında bekletin.
Daha sonra 12x12 cm'lik kareler halinde dilimleyin. Ortalarına ceviz koyup tarçın serpin. Rulo şeklinde sarıp servis yapın.