Derin bir tencerede hindistan cevizi şekeri ve mısır nişastasını karıştırın. Ocağa oturtup, orta ateşte yavaş yavaş hindistan cevizi sütünü ekleyerek puding kıvamına gelene kadar sürekli karıştırarak pişirin.
Kıvamı koyulaşıp göz göz kaynamaya başladığında hindistan cevizi yağını ve vanilya özütünü ekleyerek ateşten alın. Servis kaselerine paylaştırın. Ilındıktan sonra buzdolabına kaldırın. İyice soğuduktan sonra dilediğiniz meyve ve kuruyemişlerle süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.