Kremayı bir kaba alarak üzerine vanilyayı ekleyin ve yüksek ateşte ısıtın. Karışım kaynama noktasına geldiğinde ateşi kısın ve 5 dakika daha pişirin. Kremayı bir kaseye boşaltıp soğumaya bırakın. Ayrı bir kapta yumurta sarıları ve toz şekeri açık renkli bir köpük elde edene kadar çırpın.
Kremayı yavaş yavaş yumurtaya ilave ederek karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı 4 adet krem brüle kabına paylaştırın. Bir fırın tepsisine iki parmak sıcak su koyun ve kapları içine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30 dakika kadar, tatlı katılaşıncaya dek pişirin.
Daha sonra fırından alıp soğumaya bırakın. Üzerini streç film ile örterek bir gece buzdolabında bekletin. Servis yapmadan önce karamel için gereken toz şekeri krem brülelerin üzerine paylaştırın.
Kapları fırının ızgara bölümüne yerleştirin. 250 derece fırında toz şeker renk değiştirip, karamelleşinceye kadar bekletin. Fırından çıkardığınız tatlıların üzerindeki karamel sertleşince servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.