Krem Brüle

Farklı bir lezzet... İşte Krem Brüle tarifi.

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Süt, krema ve 1 yemek kaşığı toz şekeri tencereye alıp kaynatmadan ısıtın ve ocaktan alın. Ayrı bir yerde kalan toz şeker ile yumurta sarılarını yavaş yavaş çırpın.

  • 2

    Sütlü karışımı yumurtaları karışımın üzerine dökerken bir yandan da sürekli çırpın. Küçük boy yuvarlak fırına dayanıklı bir kaba döküp, derin bir fırın tepsisine yerleştirin.

  • 3

    Tepsiye fırın kabının yarısına gelecek kadar sıcak su koyun. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 10-15 dakika pişirin. Soğuduktan sonra buzdolabında 3-4 saat dinlendirin. Servis etmeden önce üzerine toz şeker serpip pürmüz ile yakın. 5 dakika dinlendirip servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.