Nişastayı 1 su bardağı suda açın. Üzerine kalan malzemeyi ilave edin. Kısık ateşte sürekli karıştırarak, koyulaşana kadar pişirin. Muhallebiyi, 20x30 cm ebadında bir fırın kabına döküp, soğumaya bırakın.
Daha sonra iri küpler halinde kesin. Buzdolabında 30 dakika dinlendirin. Üzeri için, toz şeker, su ve limon suyunu, toz şeker eriyene kadar iyice karıştırın. Buzdolabından çıkardığınız muhallebinin üzerine dökün. Kuplara alıp, limon dilimleri ve frenk üzümü ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.