Küp doğranmış soğanı sıvı yağda pembeleşene dek kavurun. Küp doğranmış domates ve havucu ekleyip kavurmaya devam edin. Ayıklanmış bezelye tanesi ve su ilave edin. Tuz ve karabiberini ayarlayıp, bezelye yumuşayana dek pişirin. Üzeri için ayrı bir yerde patates püresi hazırlayın. Bunun için patatesleri haşlayıp kabuklarını soyun. Süt ve tereyağı ilave edip, pürüzsüz bir kıvam elde edene dek iyice ezin. Pişen bezelyeyi fırın kabına alın. Üzerini patates püresi ile kaplayıp, zeytinyağı gezdirin. Fırının ızgara bölümünde yaklaşık olarak 10 dakika pişirin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.