1. Unu derin bir kaba alın. Tereyağı, su ve tuzu ilave ederek yoğurun. Hamuru 2 eşit parçaya bölün. Birinci hamuru açarak kalıbın içine yayın. İkinci hamuru kalıp büyüklüğünde açarak kenara alın.
2. İç harcı hazırlamak için brokoliyi haşlayın. Unu 2 çorba kaşığı tereyağında kavurun. Sütü ekleyerek karıştırın. Muskat, tuz ve karabiberi ilave ederek sos hazırlayın. Haşladığınız brokoliyi kalan 1 çorba kaşığı tereyağında soteleyin. Brokoliyi hazırladığınız sosla karıştırın. Ceviz ve kaşar peynirini ilave edin. Oluşan karışımı kalıbın içindeki hamurun üzerine dökün. İkinci hamurla karışımın üzerini kapatın. Üzerine yumurta sarısı sürün. Kenevir tohumu serperek 200 derece fırında 40 dakika pişirin. Sıcak olarak servis yapın.