Frambuazlı Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamur malzemesini yoğurup, ele yapışmayan bir hamur elde edin. Yağlanmış kalp şeklindeki tart kalıbına yerleştirip, önceden ısıtılmış 180 derecede fırında pembeleşene dek pişirin. Krema için un, toz şeker ve sütü mikserle iyice çırpın. Tel süzgeçten geçirip, bir tencereye alın. Devamlı karıştırarak koyulaşana dek pişirin. Ocağın altını kapatıp, vanilya ve tereyağı ekleyin. Soğuduktan sonra mikserle çırparak kremayı ilave edin. Tartı servis tabağına alın. Çukur kısmına hazırladığınız kremayı yayın. Frambuazlı sos için tüm sos malzemesini karıştırarak pişirin. Ilındığında kremanın üzerine gezdirin. Dilediğiniz şekilde süsleyip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.