Hamur malzemesinin tümünü geniş bir kapta karıştırın. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. 1 saat buzdolabında dinlendirin. Bal kabağını dilimleyin. Ilık su ve esmer şekerle birlikte iyice pişirip blenderden geçirin. Bal kabağı soğuyunca krema, ceviz, hindistan cevizi ve toz zencefili karıştırın. Hamuru tart kalıbına incecik yayın. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında hafif pembeleşene kadar pişirin. Pişen hamur soğuyunca, üzerine hazırladığınız kabaklı karışımı yayın. Dilimleyip servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.