Büyüklüğünde parçalar kopararak içleri boş kalacak şekilde tart kalıbında pişirin. Kremasını hazırlamak için süt, un, nişasta, vanilya, damla sakızı ve şekeri bir tencerede muhallebi kıvamına gelene dek karıştırarak pişirin. Sonrasında margarini ilave edin ve karıştırarak soğutun. Soğuduğunda toz kremşantiyi ekleyin. Mikserde iyice karıştırın. Boş olarak pişirdiğiniz tartların içine soğuyan muhallebiden birer yemek kaşığı koyarak kivi, muz ve çilek ile süsleyin. Kıvam verici ile parlattıktan sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.