Peynirli Tart

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Hamurun tüm malzemeleri yumuşak bir kıvam alıncaya kadar karıştırın. Hamurun bir kısmını minik toplar yapmak üzere ayırın. Kalan hamuru ise yağlanmış tart kalıbına yayarak yerleştirin. Ufalanmış peyniri, tart kalıbındaki hamurun üzerine yayın. Ayırdığınız hamurdan misket büyüklüğünde toplar yapıp, hamurun üzerine atın. Buzdolabında 1-2 saat bekletin. Pişmeden hemen önce süt ve yumurtayı çırpıp, tartın üzerine dökün ve 180 derece fırında 25 dakika kadar pişirin. Hoş bir görüntü vermesi için, dereotuyla servis yapabilirsiniz.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.