Pirinçli Tartölet

Malzemeler

Yapılışı

  • 1
    Harç için pirinci tereyağında kavurun. Su, süt ve tuz ilave edin. Pirinç yumuşayana dek pişirin. Dinlendirmek için kenara alın. Hamur için tüm hamur malzemesini karıştırıp, kulak memesi yumuşaklığında bir hamur elde edin. Hamuru yarım cm kalınlığında açıp, su bardağının ağzı ile yuvarlaklar kesin. Tartölet kalıplarına yerleştirin. Önceden ısıtılmış 160 derece fırında üzerleri hafifçe kızarana dek pişirin. Hamuru, tartölet kalıplarından çıkarıp, ortalarına pirinçli karışımı pay edin. Sos için tüm sos malzemesini, krema kıvamı alana dek karıştırın. Krema sıkacağına doldurup, pirinçli karışımın üzerine sıkın. Ilık servis yapın.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.