Oda sıcaklığındaki margarine, azar azar toz şeker ve teker teker yumurtaları çırparak ilave edin. Ardından yoğurdu, unu ve vanilyayı katın. Akışkan bir kıvam alan bu karışımı, kaşık yardımıyla yağlanmış turta kalıbına dökün. 175 derece fırında 30 dakika pişirin. Üzeri için krem şantiyi 1 su bardağı süt ile koyu kıvamda çırpın. İçine labne peynirini ekleyip, tekrar çırpın. Fırından çıkan turtayı biraz bekletin. Ilık turtanın üzerine krem şanti karışımını dökün. Üzerine vişne veya dilerseniz çilek koyun. Az sulandırılmış kayısı marmeladını fırçayla sürüp, servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.