Unu bir kaşık yardımı ile tereyağına yedirip kum gibi dökülen bir hamur elde edin. Kalan malzemeleri üzerine ilave edip hızlı bir şekilde yoğurun. Tartölet kalıplarını yağlayıp unlayın. Hazırladığınız hamurdan içlerine dökün. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dakika pişirin. Krem şantiyi sütle çırpın. Üzerine benmari usulü eritilmiş beyaz çikolatayı ekleyin. Hazırladığınız karışımı pişirdiğiniz tartöletlerin içlerine koyun. Üstlerini ahududu marmeladı ile süsleyerek servis yapın.
Denemeden Geçmeyin
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.