İrmikli Hindistancevizli Dilimler Tarifi

Bazı tarifler şık sunumuyla daha tadına bakmadan bizi mutlu eder. Porsiyonluk kolay tarifi ve şık sunumuyla irmikli hindistancevizli dilim tarifi..

Malzemeler

Yapılışı

  • 1

    Süt, şeker, irmik ve vanilyayı koyulaşana kadar ocakta pişirin. Koyulaşmaya yakın hindistancevizini ekleyin. Hamur kıvamına gelen hindistancevizli karışımı soğuması için bekletin.

  • 2

    Hamuru rahat açabilmeniz için tezgaha streç film yayın. Üzerine hamuru koyup, merdane ile 2 cm kalınlığında açın. İster kalıp yardımıyla, isterseniz elinizle kopararak şekil verin.

  • 3

    Çikolataları benmari usulü eritin. İrmikli, hindistancevizli hamurların yarısını bitter, yarısını sütlü çikolataya batırıp çıkartın. Daha sonra yağlı kağıt serilmiş fırın telinin üzerine koyun ve donmasını bekleyin.

  • 4

    Dilerseniz benmari usulü eritilmiş beyaz çikolataya bir çatal batırıp, dilimlerin üzerine şekil verin. Buzdolabında bekletip soğuk servis yapın.

Denemeden Geçmeyin

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.