Tabanı için un, kakao, kabartma tozu, şeker ve tuzu yoğurma kabına alıp karıştırın. Ardından yumurtayı ekleyin. Tereyağını parçalar halinde ilave edin ve yoğurmaya devam edin. Streç filme sarıp 30 dakika buzdolabında bekletin.
Cheesecake için labne peyniri, şeker, vanilya, krema ve ayçiçek yağı bir kapta krema kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Ardından yumurtaları tek tek ilave edip karıştırın. En son nişastayı ilave edip pürüzsüz bir kıvam alana kadar karıştırın.
Hamurdan bir elma büyüklüğünde parça koparın. Kalan parçayı merdane yardımıyla açıp yağladığımız kalıba alın ve elinizle kenarlarını düzeltin. Cheesecake karışımını üzerine dökün. Mandalinaları dilimlerine ayırın ve cheesecake karışımının üzerine yerleştirin. Ayırdığımız hamuru merdane ile hafif açıp parçalara ayırın. Bu parçaları küçük boşluklar bırakarak cheesecake'nin üzerine yerleştirin.
Önceden ısıtılmış 175 derece fırında ve alt üst ayarı açık olarak ve en alt telin üstünde 50 dakika pişirin. Bu şekilde üzeri yanmaz. Piştikten sonra fırın kapağını aralıklı bırakarak soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra servis yapın.
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.
Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.
İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi
hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.
Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların
maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.